Wie ben ik?
Hoi, wat leuk dat je mijn blog komt bekijken!

Mijn naam is Sanne en ik ben 24 jaar. Ik ben een studente en woon nu 5 jaar in het prachtige Rotterdam, met m'n lieve vriendje & kat. En analoge camera's en trossen bananen en kopjes koffie en stapels tijdschriften die ik nog moet lezen.

Ik word gelukkig van een heleboel dingen. Naast de mijn lieve vriendje en kat, camera's en boeken, word ik het blijst van de zon, koken en bakken en vooral het eten van plantaardig en vegetarisch eten, de liefde, koffietentjes, mooie parken, fruit, analoge fotografie, havermout, fijne gesprekken, een nieuwe stad ontdekken, symmetrie en rechte lijnen, een opgeruimde kamer, schone handen, de kleuren groen en zwart, een goede workout die me laat zweten en burnen en omgeven worden door geliefde mensen. Ik doe het liefst niet één, maar twee of drie dingen tegelijkertijd en als een van die dingen met fotografie, eten of computeren te maken heeft ben ik tevree.

Mijn blog zie als een plek waar ik mijn liefde voor onder andere fotografie, eten, verhalen en inspiratie kan delen. Omdat ik er simpelweg alles post wat ik wil.


En waar vind je dit op mijn blog?

Regelmatig post ik analoge of digitale foto's, inspiratie, updates van m'n 365 dagen project en ook van m'n 24 before 25 projectje. En deze kun je op verschillende manieren vinden op mijn blog:
❥ Uiteraard heb ik mijn analoogjes op m'n blog staan.
❥ Daarnaast heb ik een receptenindex - hier vind je alle recepten die ik ooit op mijn blog heb geplaatst.
❥ Ook heb ik een soort inspiratie-index - hier vind je alle inspiratie die ik ooit heb geplaatst, ingedeeld op fotografie, illustratie en film.
❥ Ik vind het ook heel leuk om reisjes te maken naar mooie landen en steden, in en buiten Nederland.
❥ Ik doe het 365 dagen project in 2015.
❥ En sinds mijn verjaardag in 2015, 18 oktober, ben ik bezig met m'n 24 before 25 lijstje.


Wil je op de hoogte blijven?

Ik vind het leuk om duizend accounts aan te maken voor van alles en een paar daarvan kun je vinden op de volg mij-pagina.
Ik zou het heel leuk vinden als je me volgt op m'n omdatikdatwil Facebook pagina, en op m'n Instagram @omdatikdatwil! Ook heb ik een Instagram aangemaakt met alleen analoge fotografie, @coffeecatsandcameras, mocht je dat leuk vinden. :)

Mocht je me een e-mail willen sturen? Leuk! Dat kan, naar: omdatikdatwil @ outlook . com

Nogmaals, heel leuk dat je m'n blog bezoekt, en veel plezier!

Liefs, Sanne.

3 gedachten:

 1. Sanne je bent zo mooi! je moet vaker foto's van jezelf, hier en op insta publiceren! <3
  Jade x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is leuk! Erg mooie foto's van jou én een leuke voorstelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouja! Kom ik gewoon op jouw pagina toen ik een 30dayshred filmpje zocht! Super leuk meis :D Tot morgen op werk ;) x Janneke

  BeantwoordenVerwijderen