Het is winter

22 december 2015

Vandaag, om 05.48, is volgens mijn HEMA agenda de winter begonnen. En gisteren had ik zes en een half jaar verkering. Wauwie. Maar daar ging dit bericht niet over, maar ik kon het niet laten om het stiekem toch even te zeggen. Gisteren is helaas ook mijn oma komen te overlijden.. dat is dan wel weer naar. Ik hoop vooral voor mama dat het allemaal niet te zwaar gaat worden, eigenlijk word ik vooral verdrietig van haar verdriet en pijn. Ook al weet ik het elke dag, maar zoiets doet me toch weer meer beseffen dat ik zo ontzettend veel van m'n broertje en zusje hou en van m'n ouders, en dat ik zo blij ben dat papa en mama elkaar hebben omdat ze zo veel van elkaar houden en zo lief zijn.
Rust zacht oma, sterkte lieve mama.

De winter is dus begonnen en daardoor leek het me eigenlijk wel leuk om te kijken naar m'n vorige winter. Aan m'n foto's te zien was het niet zo winterig - weinig sneeuw en eigenlijk best veel zonnige plaatjes.

v/a 22 december 2014, kerst - eerst naar Antwerpen met liefje, daarna kerst gevierd bij mij met m'n ouders, broertje, zusje en Lucas.

januari - de kerstboomversieringverzameling van m'n ouders is de beste / Rotterdam wat ben je mooi / ik at nog steeds veganistisch & was verslaafd aan havermout met super veel toppings / hetzelfde gold voor smoothiebowls / Heisenburg mok van de Urban Outfitters in Antwerpen / chia pudding / lief lief lief lief poesje.

februari - sneeuw in Rotterdam / m'n ouders krijgen een lieve pup / gratis Valentijnskaartjes sturen / dezelfde sneeuw in Rotterdam / lunch bij Bagels & Beans / strandwandeling met Laura / dagje Arnhem: warm worden bij Tape.

t/m 19 maart - nog meer smoothiebowls, nu met kiwiberries (super lekker!) / 30 day shred / eindelijk zagen m'n broertje, zusje en ik elkaar met z'n drie├źn / en de winter sloot ik af met mijn favoriete bandje: Roosbeef.

Dat is zo leuk aan het 365 dagen project en Instagram; ik kan altijd terugkijken naar de plaatjes en merk dat dingen waarvan ik dacht dat ik ze pas nog had gedaan, eigenlijk al een stuk langer geleden gebeurd zijn. De winter van vorig jaar zag er mooi uit. Hopelijk issie dit jaar weer met heel veel liefde, niet al te veel schoolstress, fijne uitjes en mooie momenten. Hoe kijk jij naar de aankomende winter?

Liefs!

4 gedachten:

 1. Wauw 6,5 jaar al :D Da's geweldig leuk ^^ En veel dikke knuffels van je oma xxxx Ik vind je 365 heel erg leuk en ik hoop dat je winter nog mooier mag zijn dan die van vorig jaar :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto's om te bekijken! Ik hoop dat het dit jaar ook eens gaat sneeuwen en dat het eens echt winter wordt.. Gecondoleerd met je oma. Mijn oma is ook overleden afgelopen jaar en het is nog steeds pijnlijk. :( Heel veel sterkte. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoewel ik het heerlijk vind om in december niet in een winterjas naar buiten te hoeven, zou een beetje sneeuw met kerst ook wel leuk zijn geweest. Gewoon, voor het winterse gevoel haha. Maar wie weet wordt het in januari opeens heel winters. Verder nog heel veel sterkte deze tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's schat!
  Happy new year, miss you <3!
  JaseyJade xo

  BeantwoordenVerwijderen