Koffie in Rotterdam: Heavenly Cupcakes

9 augustus 2015

Maar niet alleen koffie hoor, neehee. Een cupcake of een stukje taart zul je er zeker ook bij moeten eten! Ze worden niet alleen mooi gepresenteerd, maar hebben ook nog de meest lekkere smaken (zoals Oreo, framboos, mocca, Nutella, citroen...) en zijn allemaal vegan! Hoera hoera, vind ik super leuk (want ondanks dat ik niet meer vegan eet, vind ik het nog steeds super!). Heavenly Cupcakes is zelf ook een heel fijn plekje om te zitten, met het lieve interieur, of aan de tafeltjes buiten in de zon.

Heavenly Cupcakes is dus een vegantische bakkerij en je kunt er ook lunchen. Je kunt er warm eten (zoals soep en de Dutch Weed Burger, die ik sowieso deze zomer nog moet proberen, doordat Fleur er zo enthousiast over had geschreven), brood eten, de verschillende cupcakes proeven, taart eten en natuurlijk koffie en thee drinken. Ook zijn er glutenvrije taarten en cupcakes te vinden. En ik lees nu in het menu dat je er ook kunt high tea'en! Oeh, leuk leuk leuk, dat zou ik echt wel eens willen doen, en dan met m'n zusje denk ik (net zo'n zoetekauw als ik, vandaar).
Ook hebben ze leuke boeken om in te bladeren (een boek met katten!) en ik was zelf heel erg onder de indruk van het boek met analoge foto's van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis, moooooooi.

Dit was de eerste keer dat ik naar Heavenly Cupcakes ging, samen met Laura, ergens vorig jaar november. Misschien ben je wel een foto tegengekomen op Instagram. We aten een red velvet & een karamel cupcake, en dronken chai lattes. Heeeel traag want het was heeeel lekker.

Ohja, ook leuk om te weten: er worden ook andere vegan producten verkocht. Zoals verschillende soorten kaas, maar ook taartmixen, mayonaise, chocolade en bijzondere producten als liquid smoke.

En dit was afgelopen vrijdag, nadat ik mijn eindgesprek van de cursusperiode van vrijwilligerswerk had gehad en nu zelfstandig aan de slag kan! Daarom trakteerde ik mezelf op een Nutellacupcake en een sojalatte, en bekeek het indrukwekkende '100 Photographs that Changed the World'-boek. Heeeeeerlijk! En ik wil deze foto echt gaan afdrukken ofzo, wat ziet het er lekker uit. Wat was dit een fijne middag.

Dus, Heavenly Cupcakes is echt absoluut een bezoekje waard als je Rotterdam gaat verkennen :). Of je nou vegan of niet vegan eet, voor iedereen is dit wel een fijne plek om te kletsen of een boekje te lezen.
Het adres: Nieuwe Binnenweg 244, Rotterdam.

Liefs!

6 gedachten:

 1. Yummmm... Hier wil ik zeker naartoe als we ooit nog eens naar Rotterdam gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omigado, dit ziet er zoooooo lekker en mooi uit! Hier wil ik zeker binnenkort een bezoekje aan brengen! Je hebt prachtige foto's gemaakt!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh ik was laatst in Rotterdam maar dit heb ik gemist helaas :( Ziet er echt heeeerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo mijn hemeeelllll ik wil er zo graag weer heen! En een high tea!! Dat moet ik ook echt gaan doen! Wauwie.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik heb ze gezien op het viva las vegas foodfestival en toen ook een cupcake gekocht, die was echt hemels lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh leeeukk! ECHT leuk. Ze zien allemaal zoo lekker uit Sanne!
  Have fun!
  Jade x

  BeantwoordenVerwijderen